image
Sursa foto: evenimentul.md

Adunarea Generală a Judecătorilor, care urma să se desfășoare mâine, ANULATĂ din cauza infecției de COVID-19

Adunarea Generală a Judecătorilor NU va avea loc mâine, așa cum era preconizată. Întrunirea magistraților a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată, în legătură cu infecția COVID-19.

„La data de 11 martie 2020, Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat opinia Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, referitor la posibilitatea desfășurării Adunării Generale a Judecătorilor preconizată pentru 13 martie 2020. Astăzi a fost emis avizul potrivit căruia este considerat oportun de a transfera activitatea respectivă pe o perioadă ulterioară în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19”, se spune într-un comunicat CSM.

Reieșind din această situație, Adunarea Generală a Judecătorilor preconizată la data de 13 martie 2020 nu va avea loc.

De precizat, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a adoptat pe 10 martie o hotărâre prin care s-a interzis organizarea și desfășurarea în perioada 11 martie - 01 aprilie 2020 a manifestărilor/măsurilor/întrunirilor în masă cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, în cazuri excepționale, organizarea și desfășurarea acestora fiind permisă de Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: