image
Sursa foto: creativebright.ro

Stay tuned in HR & business, conferința de lansare a companiei Creative & Bright în Republica Moldova

Creative & Bright, reseller exclusiv al programului Process Communication Model® (PCM) în Republica Moldova, și una dintre principalele companii de training și consultanță din România, anunță deschiderea primului birou la Chișinău, pe data pe 14 martie, prin conferința „Stay Tuned in HR & Business”, care îl are ca invitat special pe cosmonautul român Dumitru Prunariu.

Process Communication Model® este cel mai important instrument de team management bazat pe comportamentul uman, aplicat de NASA în selecția și pregătirea echipelor de astronauți.

Evenimentul Stay Tuned in HR & Business, la care vor participa lideri de top din management și resurse umane, începe cu un keynote speech susținut de Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român care a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”, urmat de un panel de business la care vor participa Dana Tudor Tănase, investitor și fondator Creative & Bright și trainer acreditat PCM®; Andreea Bădescu, trainer acreditat PCM®, Ștefan Petre, managing director Studio Moderna, reprezentanți ai partenerilor de business și de un masterclass Process Communication Model® (PCM). Seara va avea loc o recepție specială.

Creative & Bright este o companie de consultanță în business având capital românesc, specializată încrearea și implementarea unor programe ample de wellbeing, teambuilding și training. Clienții companiei sunt companii multinaționale din domenii precum finance-banking, FMCG, IT&C, Aututomotive, Agro, Pharma.

Evenimentul de la Chișinău este organizat cu sprijinul partenerilor de business American Chamber of Commerce in Moldova, Foreign Investors Association in the Republic of Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și partenerilor media Jurnal TV, Diez.md, Moldova.org, Deschide.md.

Pentru acreditări în cadrul conferinței de presă, care va avea loc în intervalul 13:00 – 13:40, la Radisson Blue Hotel Chișinău, contact [email protected], 0730 194 647.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: