image
Sursa foto: Getty Images

Topul celor mai bine cotaţi jucători de la Mondialul din Rusia

Messi şi Neymar sunt cei mai bine cotaţi jucători care vor fi prezenţi în această vară la Cupa Mondială din Rusia.

Starul lui Barcelona şi cel al lui PSG sunt evaluaţi la câte 180 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de înaintea turneului final, programat în perioada 14 iunie - 15 iulie.

Cei doi foşti coechipieri de la Barca sunt urmaţi în topul celor mai bine cotaţi jucători de la CM de patru fotbalişti evaluaţi la câte 150 de milioane de euro: belgianul Kevin De Bruyne (Manchester City), egipteanul Mohamed Salah (Liverpool), englezul Harry Kane (Tottenham) şi francezul Kylian Mbappe (PSG).

Pe locul 7 în clasament este un alt belgian, Eden Hazard (Chelsea), evaluat la 110 milioane de euro, urmat de patru jucători cu o cotă de câte 100 de milioane de euro, în frunte cu cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur", portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid), argentinianul Paulo Dybala (Juventus) şi brazilianul Philippe Coutinho (Barcelona) sunt şi ei evaluaţi la câte 100 de milioane de euro.

CEI MAI BINE EVALUAŢI JUCĂTORI DE LA CM 2018

1-2. Messi şi Neymar - 180 de milioane de euro

3-6. De Bruyne, Salah, Kane şi Mbappe - 150 de milioane de euro

7. Eden Hazard - 110 milioane de euro

8-11. Cristiano Ronaldo, Griezmann, Dybala şi Coutinho - 100 de milioane de euro

Cupa Mondială va debuta pe 14 iunie, cu meciul dintre Rusia şi Arabia Saudită, programat pe stadionul care va găzdui şi finala, Luzhniki din Moscova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: