image
Sursa foto: msmps.gov.md

Un maraton de vaccinare va fi organizat în acest weekend în orașul Briceni și Edineț

Locuitorii orașului Briceni și Edineț sunt așteptați la Maratonul Vaccinării care va fi organizat în acest weekend. Doritorii de a se proteja de virusul COVID-19 vor avea posibilitatea să se vaccineze fără programare și doar cu buletinul de identitate.

În perioada 5–6 iunie, în orașul Edineț vor fi amenajate trei puncte de vaccinare în trei locații diferite. Este vorba de piața „Ștefan cel Mare” de pe strada Independenței, regiunea piețelor centrale și agricole și pe teritoriul Gării Auto Inter-rurală. Punctele vor activa în intervalul orelor 9:00 și 16:00.

La Briceni, Maratonul se va desfășura duminică, 6 iunie, în intervalul orelor 9:00 – 15:00. Potrivit organizatorilor, va fi amenajat un punct de vaccinare pe strada Independenței.

Îndemnăm toți locuitorii din regiunile respective să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a-și proteja familiile de noul virus și pentru a stopa pandemia”, menționează Ministerul Sănătății.

Amintim că, peste 5.500 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în cadrul maratonului de vaccinare care s-a desfășurat la Palatul Republicii, în perioada 28-30 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: