image
Sursa foto: Getty Images

A eliminat Spania și ”l-a răzbunat” pe Sergio Ramos! Achraf Hakimi, mesaj ironic pentru Luis Enrique

Maroc a obținut o calificare surprinzătoare în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar 2022 după ce a învins Spania cu 0-0 (3-0 d.l.d.).

Spaniolii nu au reușit să transforme nicio lovitură de la unsprezece metri, în timp ce pentru Maroc au marcat Sabiri, Ziyech și Hakimi.

Cel care a marcat golul care a eliminat-o pe Spania a fost Achraf Hakimi, iar fotbalistul a ținut să transmită un mesaj grăitor imediat după gol.

Acesta a sărbătorit golul calificării cu un dans pe care l-a mai efectuat și alături de coechipierul său de la PSG, Sergio Ramos, lăsat în afara lotului pentru Cupa Mondială de selecționerul Spaniei, Luis Enrique.

Astfel, Hakimi a dorit să își arate susținerea față de Sergio Ramos, dar l-a și ironizat pe Luis Enrique care l-a lăsat acasă pe ”cel mai bun fundaș din lume”.

La câteva ore după ce lotul Spaniei pentru Cupa Mondială a fost publicat, iar Sergio Ramos a aflat că nu va face deplasarea în Qatar, Achraf Hakimi (24 de ani) a postat un mesaj de susținere pentru coechipierul său.

"Sergio Ramos este cel mai bun fundaș din lume", a scris marocanul pe Twitter.

Postarea fundașului lateral, făcută pe rețeaua socială Twitter, a strâns peste 220.000 de aprecieri în aproximativ 48 de ore.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: