image
Sursa foto: Getty Images

Starul arestat după ce a fost prins cu 71 de kilograme de marijuana în mașină: Cum a încercat să scape în ultimul moment

Gregory Robinson (27 de ani), jucător la Cleveland Browns, în NFL, a fost arestat de poliția din Texas, după ce a fost prins cu 71 de kilograme de marijuana în mașina sport pe care o închiriase împreună cu doi prieteni.

Fotbalistul a fost acuzat de deținere de droguri cu intenția de a le vinde. Unul dintre complicii săi, Jaquan Tyreke Bray (26 de ani), a fost și el jucător în NFL, la Indianapolis Colts, au anunțat autoritățile din SUA.

Ambii au fost reținuți fără posibilitatea de a fi eliberați pe cauțiune. Cei doi ar putea fi condamnați la închisoare de până la 20 de ani.

Conform DEA, agenția antidrog americană, Robinson călătorea din Los Angeles în Louisiana. În vestul statului Texas, mașina în care se aflau cei trei bărbați a trecut pe lângă un polițist de frontieră.

Câinele polițistului a simțit mirosul de marijuana, iar agentul a anunțat prin stație. Mașina a fost oprită în Sierra Blanca, la 133 de kilometri de El Paso.

”În timpul inspecției, au fost găsite aproximativ 71 de kilograme de marijuana, în mai multe pungi sigilate, ascunse în spatele mașinii”, au declarat polițiștii, care au confiscat și 3.100 de dolari.

Al treilea bărbat din mașină era un șofer Uber, care obișnuia să conducă pentru Gregory Robinson și prietenii săi.

Șoferul le-a spus agenților că fotbalistul i-a oferit o sumă de bani pentru a spune că marijuana îi aparține.

A refuzat și le-a zis polițiștilor că n-ar fi condus mașina, dacă ar fi știut că în vehicul sunt droguri. În final, șoferul a fost eliberat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: