image
Sursa foto: Curentul.md

Valentina Buliga ar urma să ocupe funcția de director al CNAM; Buliga: „Încă nu este confirmat”

Democrata Valentina Buliga ar urma să ocupe funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină în urma negocierilor dintre PDM-PSRM din aceste zile. Totodată pe moment, democrații caută o candidatură pentru funcția de șef al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, funcție care, la fel, le-ar fi revenit în urma negocierilor cu socialiștii.

Solicitată de Jurnal.md, Valentina Buliga ne-a confirmat că se discută candidatura sa pentru funcția de director al CNAM.

„Încă nu este luată o decizie în acest sens. E normal ca și candidatura mea să fie luată în calcul în cadrul unor discuții din moment ce am rămas fără funcție. Dar s-a mai vehiculat că voi fi numită într-o funcție ori alta, dar până la urmă nu s-a adeverit. Încă nu a fost confirmată nici în acest caz. Vouă, se pare, că vi-i dor de mine”, a spus democrata.

Amintim că PD l-a înaintat și pe Vladislav Zara, numit ieri în funcția de director al Agenției Servicii Publice. Anterior instituția era condusă de fosta deputată socialistă Tatiana Cunețchi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: