image
Sursa foto: Curentul.md

Valentina Buliga ar urma să ocupe funcția de director al CNAM; Buliga: „Încă nu este confirmat”

Democrata Valentina Buliga ar urma să ocupe funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină în urma negocierilor dintre PDM-PSRM din aceste zile. Totodată pe moment, democrații caută o candidatură pentru funcția de șef al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, funcție care, la fel, le-ar fi revenit în urma negocierilor cu socialiștii.

Solicitată de Jurnal.md, Valentina Buliga ne-a confirmat că se discută candidatura sa pentru funcția de director al CNAM.

„Încă nu este luată o decizie în acest sens. E normal ca și candidatura mea să fie luată în calcul în cadrul unor discuții din moment ce am rămas fără funcție. Dar s-a mai vehiculat că voi fi numită într-o funcție ori alta, dar până la urmă nu s-a adeverit. Încă nu a fost confirmată nici în acest caz. Vouă, se pare, că vi-i dor de mine”, a spus democrata.

Amintim că PD l-a înaintat și pe Vladislav Zara, numit ieri în funcția de director al Agenției Servicii Publice. Anterior instituția era condusă de fosta deputată socialistă Tatiana Cunețchi.

Citeşte mai mult despre

comentarii: