image
Sursa foto: Foto: Nadejda Roşcovanu

Foștii deputați PD Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc aderă la Partidul „Șor”

Foștii deputați PD Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc anunță că aderă la Partidul „Șor”. Decizia a fost anunțată la câteva zile după ce au părăsit formațiunea. În 2016, aceiași deputați au făcut parte din grupul de 14 transfugi care au plecat din PCRM.

Săptămâna trecută, patru deputați din Partidul Democrat au părăsit fracțiune. Printre aceștia se numără Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care astăzi anunță că se alătură Partidului „ȘOR”.

Anunțul a fost făcut de către Violeta Ivanov pe pagina sa de Facebook.

„Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul „ȘOR”. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara”, își justifică Ivanov decizia.

Violeta Ivanov, care în 2016 împreună cu Vladimir Vitiuc a făcut parte dn grupul transfugilor din PCRM, se arată convinsă că, alături de Partidul„Șor” va reuși să-și realizeze programul.

La scurt timp după anunțul Violetei Ivanov, Partidul „Șor” a venit cu o reacție în care salută anunțul celor doi deputați „care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”, se arată în declarația partidului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: