Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Fosta soție a lui Maradona a intervenit în direct la TV și a susținut că argentinianul a fost sechestrat

Claudia Villafane, soţia lui Diego Armando Maradona în perioada 1989-2003 şi mama a două dintre fiicele fostului mare fotbalist, Dalma şi Gianinna, a afirmat, marţi, că legendarul jucător a fost sechestrat de avocatul lui Maradona, Matias Morla, informează agenţia EFE.

Villafane a intervenit telefonic la postul de televiziune America, în cadrul unei emisiuni la care participa Mauricio D'Alessandro, avocatul lui Morla, care este indicat de familia lui Maradona drept unul din principalii responsabili pentru moartea lui Maradona, pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 60 de ani.

"Vrea să mă facă să par ca omul rău din acest film, dar adevărul nu este acesta, iar el (D'Alessandro) ştie asta. Nu mai pot să ascult aceste atrocităţi care se relatează", a spus Villafane.

Fosta soţie a lui Maradona a afirmat că a avut o relaţie bună cu fostul campion mondial argentinian, în ciuda divergenţelor în justiţie care au avut drept motiv chestiuni financiare.

"Era supărat, poate, într-un dosar, dar mai târziu când mă întâlnea mă îmbrăţişa şi dansa cu mine, dar nu aţi aflat. Eu vorbeam cu Diego, chiar dacă nu am făcut public acest lucru. Am împărţit totul foarte bine", a adăugat aceasta.

Villafane a mai spus că Morla şi membrii echipei medicale se fac responsabili de moartea lui Maradona, după difuzarea unor înregistrări audio în care Maximiliano Pomargo, asistentul lui Maradona şi cumnatul lui Morla, a împiedicat internarea lui Maradona sau ca acesta să fie îngrijit de Gianinna Maradona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: