image
Sursa foto: Profimedia

Cum vede Emmanuel Macron duelul dintre Franța și Anglia, după ce a ghicit scorul și marcatorii din partida cu Polonia

Franța va juca împotriva Angliei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, într-un meci care va avea loc pe 10 decembrie.

În optimile de finală ale Cupei Mondiale, Franța a trecut fără emoții de Polonia, scor 3-1. Înaintea partidei, președintele Emmanuel Macron a lansat un pronostic și a spus cine crede că va marca, iar previziunile acestuia s-au adeverit în cele din urmă.

De această dată, Macron s-a ferit să ofere informații în detaliu cu privire la meciul dintre Franța și Anglia, însă liderul țării din Hexagon este sigur că reprezentativa condusă de Didier Deschamps va merge mai departe.

"Nu am nicio îndoială cu privire la faptul că vom câștiga împotriva Angliei. Încă nu dau scorul, dar cred că o să învingem", a spus Emmanuel Macron, potrivit RTL.

Înaintea partidei cu Polonia, Emmanuel Macron a lansat un pronostic și a nominalizat fotbaliștii care ar putea marca, din punctul său de vedere. Intresant este că președintele Franței a reușit să ghicească scorul corect, dar și jucătorii care și-au trecut numele pe tabelă Giroud, Mbappe (de două ori), respectiv Lewandowski pentru polonezi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: