image
Sursa foto: Getty Images

Neymar nu se mai ascunde: Starul lui PSG a spus da Barcelonei

Barcelona și Neymar tot încearcă să se "reunească" de câțiva ani, însă acum mutarea peste mai aproape ca niciodată. Potrivit "Everythingbarca", starul brazilian a refuzat o altă propunere a lui PSG, de prelungire a contractului și a spus da unei reveniri pe Camp Nou, pentru a juca din nou alături de prietenii săi, Messi și Suarez.

Șefii de pe Parc des Princes au făcut o ultima încercare de a-l face pe Neymar să-și prelungească înțelegerea și i-au pregătit încă din octombrie un contract atrăgător, dar atacantul de 28 de ani abia acum a dat răspunsul.

În plus, Neymar și-a trimis chiar și reprezentanții la Barcelona, pentru a informa despre intențiile revenirii pe Camp Nou.

Barcelona a vrut să-l readucă pe Neymar chiar din vara trecută, dar l-a luat pe Griezmann pentru 120 de milioane de euro, iar efortul financiar a fost unul foarte mare, așa că nu au mai avut capacitatea de a-l lua tot atunci și pe Neymar.

Pentru că nu dispunea de suficienți bani, Barca le-a propus francezilor trei jucători la schimb, Ousmane Dembele, Philippe Coutinho și Ivan Rakitic, dar rwefuzul a venit imediat.

Acum, perioada de transferuri care urmează în vară va fi una diferită, iar mutarea se la face aproape sigur, mai ales că și Neymar a confirmat. Interesant este că și de această dată vor fi propuși exact aceiași jucători la schimb, Coutinho și Dembele, dar fără Rakitic.

Dacă și de această dată PSG îi va refuza pe cei doi, atunci ei vor fi vânduți, pur și simplu. De Coutinho se interesează Chelsea și Manchester United, echipe foarte puternice financiar, după ce Bayern Munchen nu pare dispusă să îl transfere definitiv pe mijlocașul care joacă acum pentru bavarezi sub formă de împrumut.

În cazul lui Dembele, Barcelona deja nu mai suportă situația accidentătilor dese. Clubul și-a ppierdut răbdarea și îl va vinde cât mai repede pe francez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: