image
Sursa foto: realitatea.net

Rareș Bogdan dă de pământ cu Plahotniuc: „Și-a construit cariera prin filmări în camere de hotel; Are un fetiș băiatul ăsta”

Lucrurile în RM stau din ce în ce mai rău, presă liberă e tot mai puțină, opoziția este terorizată de regimul Plahotniuc-Dodon, iar țara noastră este abandonată în brațele unei clici condusă de un oligarh și gașca sa. Acestea sunt concluziile lui Rareș Bogdan, unul dintre cei mai titrați jurnaliști români, candidat PNL la alegerile europarlamentare, și care, aflat la Chișinău, a avut un mesaj extrem de dur pentru oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Repet o chestiune pentru un anumit domn, care dacă nu ne urmărește acum, atunci ne urmărește poliția sa politică sau prin camerele pe care le montează. Are un fetiș băiatul ăsta, să filmeze în camere de hotel, am observat. Că așa și-a construit cariera politică - prin filmări în camere de hotel. Îi oferim niște casete, sau să intre pe niște platforme online, dacă e obsedat. Acest individ pasionat de tot felul de fetișuri și căruia îi place să privească filme mai mult sau mai puțin sexy, ar trebui să înțeleagă ceva - în democrație hoții stau la pușcărie, domnule Plahotniuc. Ați prostit România prea mult, și pe americani, și pe cei de la Bruxelles. Nu puteți acapara o țară, nu-i puteți prosti chiar pe toți. Moldova nu e a dvs, așa cum n-a fost a nimănui. Iar cei de la București ar trebui să se deștepte, să le vină mintea la cap și să înțeleagă că nu pot abandona Basarabia în brațele unui oligarh”, a declarat Rareș Bogdan, în cadrul unei conferințe de presă pe care o puteți vedea integral mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: