image
Sursa foto: Getty Images

Umilirea lui Griezmann poate fi transformată într-un avantaj de Barcelona la negocierile pentru Neymar

Situaţia ingrată în care a ajuns Griezmann la Barcelona, ar putea fi transformată de conducerea catalanilor într-un avantaj pentru a-l convinge pe francez să accepte intrarea într-un posibil schimb cu PSG pentru Neymar.

Griezmann a devenit rezervă la Barcelona, iar discuțiile despre viitorul său au revenit pe tapet după ce francezul a fost introdus în teren abia în minutul 90 al meciului contra cu Atletico, scor 2-2.

"Voi avea o discuție cu Griezmann. Nu-mi voi cere scuze, dar înteleg pe deplin că ar putea să fie nemulțumit", a declarat Quique Setien, antrenorul Barcelonei, după partida cu Atletico.

Noua și dificila postură în care se află Griezmann îl ajută pe președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, să forțeze întoarcerea lui Neymar pe Camp Nou. În tranzacție ar fi incluși, pe lângă "Principito", alți doi campioni mondiali, Dembele și Umtiti, după cum scrie AS.

Cu siguranță, emirul Qatarului va fi greu de convins să renunțe la serviciile lui Neymar, cu atât mai mult cu cât relaţia cu Barcelona este un extrem de rece.

Neymar și-a exprimat în multiple ocazii dorința de a se întoarce la formația "Blaugrana", pentru a fi alături de bunii săi prieteni Messi și Suarez.

După ce fostul său elev de la Atletico a fost lăsat pe bancă până în minutul 90, deși catalanii aveau nevoie de victorie, Diego Simeone s-a arătat total surpins de modul în care este tratat Griezmann pe Camp Nou: "Fără cuvinte!"

Ajuns vara trecută la Barcelona, francezul mai are contract cu catalanii până în 2024 și are o clauză de reziliere de 800 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: