image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Moldovagaz roagă consumatorii să achite facturile la timp: „Astfel va fi asigurată furnizarea neîntreruptă a gazelor”

Moldovagaz a emis un scurt comunicat prin care își roagă consumatorii să achite la timp facturile pentru consumul de gaze naturale.

„Vă rugăm să achitați la timp facturile primite pentru consumul curent de gaze. Acest fapt îi va permite SA „Moldovagaz” să-și execute obligațiunile financiare contractuale față de SAP „Gazprom” și astfel să fie asigurată furnizarea neîntreruptă a gazelor în Republica Moldova”, se spune în comunicat.

Și șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a publicat un mesaj în care îndeamnă agenții economici să achite la timp facturile pentru gazul consumat în ianuarie în prima jumătate a lunii februarie.

„Fac un apel către marii agenți economici, consumatori ai Moldovagaz, cu rugămintea de a achita la timp costul livrărilor de gaz pentru ianuarie și pentru consumu curent din prima jumătate a lui februarie. Acest lucru ne va permite să acoperim integral costurile curente de achiziție a gazului de la Gazprom la prețul ridicat din ianuarie și să evităm riscurile contractuale”, spune Ceban.

Noutăţile partenerilor

comentarii: