Breaking News

Republica Moldova intră, de astăzi, în stare de urgență

În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență pentru 30 de zile, de astăzi și până pe 20 noiembrie. Decizia a fost votată la Parlament, în urmă...

image
Sursa foto: foto simbol

Restricțiile pentru manifestările în masă vor fi menținute și la vară; Vor fi permise nunțile cu până la 50 de invitați

Restricțiile pentru evenimentele cu mai mult de 50 de persoane vor fi menținute și după finisarea stării de urgență. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale de pe facebook, „Președintele vorbește”.

Acesta a fost întrebat de o tânără, dacă va fi posibil să-și organizeze nunta în luna iunie ori iulie.

„Viața merge înainte: avem nunți, cumătrii, dar din păcate avem și decese. De aceea unele restricții pentru manifestări mai mari de 50 de persoane vor fi menținute în continuare”, a spus Dodon.

Acesta a precizat că pentru cei care vor organiza întruniri mai mici de 50 de persoane, nu vor fi probleme. La sfârșitul lunii aprilie unele restricții vor fi scoase.

„Nunțile nu sunt interzise, dar nu va fi așa cum se făcea la sat, câte 400-500 de invitați, două zile – încolo, două zile – încoace și una pe loc. Vom vedea care va fi evoluția coronavirusului, dar unele restricții pentru manifestările în masă vor fi menținute încă câteva luni, după scoaterea stării de urgență”, a precizat Dodon.

Citeşte mai mult despre

comentarii: