image
Sursa foto: Getty Images

Real și Liverpool pregătesc transferuri de pe altă planetă: Aproape o jumătate de miliard de euro pentru două staruri

Chiar dacă ne aflăm încă în plină pandemie de coronavirus, Liverpool nu se uită la bani și se pregătește să dea o lovitură de proporții pe piața transferuri din această vară.

Potrivit publicației britanice The Sun, "cormoranii" sunt gata să achite incredibila sumă de 280 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Transferul atacantului de la PSG ar spulbera recordul deținut de mutarea lui Neymar, din 2017, care a costat 222 de milioane de euro.

Liverpool și-ar permite această sumă, dacă avem în vedere că îl va ceda pe Sadio Mane la Real Madrid pentru 170 de milioane de euro. Astfel, englezii vor trebui să pună "doar" diferența de 110 milioane.

Și pentru Real ar fi un record suma plătită pentru Mane, însă gruparea de pe Santiago Bernabeu consideră că merită pentru că mijlocașul de 28 de ani este văzut drept un pion extrem de important în angrenajul gândit de Zinedine Zidane, care nu mai vrea să îl rateze de această dată, după ce s-a vehiculat de câteva ori această mutare.

Senegalezul mai are contract cu Liverpool până în iunie 2023, iar valoarea sa actuală de piață este de 120 de milioane de euro.

De cealaltă parte, Kylian Mbappe este cel mai bine cotat jucător al momentului în forbalul mondial, cel puțin de un an. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, cota atacantului de 21 de ani este de 180 de milioane de euro în acest moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: