image
Sursa foto: marca.com

Lista lui Ronaldo: Portughezul i-a transmis lui Florentino Perez la ce jucători să renunțe la vară

Cristiano Ronaldo, conștient de faptul că este printre puținii fotbalisti cu putere de decizie în vestiarul Realului, i-ar fi cerut lui Florentino Perez să renunțe la cinci jucători. Starul portughez consideră că aportul acestora a fost nesemnificativ pentru Real Madrid în acest sezon.

Potrivit publicatiei Don Balon, pe lista neagră a lui Cristiano Ronaldo s-ar afla: Dani Ceballos, Marcos Llorente, Borja Mayoral, Jesus Vallejo și, mai ales, Gareth Bale.

Interesant este că jurnaliștii spanioli au precizat faptul că Florentino Perez și Zinedine Zidane ar fi de acord cu Cristiano Ronaldo, iar cei cinci au șanse mici să continue la campioana Europei și în sezonul următor.

Dani Ceballos (21 de ani) a sosit la Real Madrid în vara anului trecut, de la Betis Sevilla, dar a avut un rol minor în trupa lui Zidane, fiind folosit doar 899 de minute (22 de meciuri, 2 goluri).

Marcos Llorente (23 de ani) nu s-a remarcat nici el cu nimic. A fost folosit doar în 20 de meciuri fără miza importantă și n-a marcat nici măcar un gol.

Borja Mayoral (21 de ani) a reușit 7 goluri în acest sezon, în 24 de partide, dar nu e considerat un jucător care se poate impune la o echipă precum Real Madrid.

Jesus Vallejo (21 de ani) a fost folosit doar în 12 meciuri, fără gol marcat, prestațiile sale fiind sub așteptările conducătorilor.

Gareth Bale (28 de ani), mai mereu accidentat, va fi vândut, probabil, pentru a fi adus un alt atacat de top, precum Neymar sau Salah. În acest sezon, galezul a marcat de 18 ori în cele 37 de partide.

Pe lângă aceștia, o situație dificilă o are și Karim Benzema, doar 11 goluri în 45 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, dar atacantul este foarte apreciat de Cristiano Ronaldo, care consideră că francezul este o cheie importantă în schemele de joc ale lui Zidane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: