image
Sursa foto: asroma.it

AS Roma, răzbunare pe Twitter după transferul lui Malcom la Barcelona

De când FC Barcelona l-a "furat" pe Malcom celor de la AS Roma, clubul din Serie A își alină supărarea ținându-se de glume. După ce Pallotta a declarat deja în glumă că pregătește o super-mutare a lui Messi pe Stadio-Olimpico, clubul roman iese și în spațiul virtual cu o autoironie, prin intermediul contului oficial de Twitter.

AS Roma încă vrea răzbunare după "episodul Malcom", deși până acum, nu a reușit să "fure" catalanilor decât fostul director comercial, Francesco Calvo, care va începe activitatea la italieni din luna septembrie. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al clubului, urmat de un alt tweet, în care Lionel Messi este subiectul central al glumei pentru italieni.

Romanii au postat pe contul oficial de Twitter o fotografie cu starul argentinian, îmbrăcat cu tricoul tradițional al echipei, însoțit de declarația președintelui clubului, James Pallotta: "Asta nu schimbă nimic. Încă îl vrem pe Messi".

41 de milioane de euro au plătit catalanii pentru transferul lui Malcom, ofertă cu 3 milioane peste cea a italienilor. Departe de orice fel de glumă, pe lista de transferuri a Romei ar fi Suso, de la AC Milan și N'Zonzi, de la Sevilla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: