image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase dezminte declarațiile lui Ion Ceban: „A spus în spaţiul public că nu vin la dezbateri - FALS”

Candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, a făcut mai multe precizări în legătură cu declaraţiile făcute de Ion Ceban privind dezbaterile de la postul de televiziune PRO TV.

„Nu îi credeţi ce spun legate de aceste dezbateri. La PRO TV a fost o emisiune. Ce a făcut ieri Ceban? A ieşit în spaţiul public şi a spus că Năstase nu vine la dezbateri. Fals. Ieri nu au fost dezbateri. Dezbaterile încep săptămâna viitoare”, a explicat candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din Chişinău.

„El s-a apucat să facă dezbateri în PMAN. Probabil, l-a bătut la cap soarele şi a încurcat dezbaterile cu o emisiune. Când am fost solicitat de doamna Bogza am spus că am deja în program plecarea în România. Nu am avion ca să vin după 10 noaptea. De asta vă propun să înregistrăm emisiunea. Se poate aşa ceva. Doamna Bogza i-a propus contracandidatului meu să facem o înregistrare, la care el a spus că are o agendă plină”, a adăugat Andrei Năstase

În context, Andrei Năstase a menţionat că în următoare perioadă vor fi mai multe provocări, tot mai multe trucaje.

„Nu credeţi oameni buni. Aşa cum ne-au minţit cu sondajele, aşa o să ne mintă şi în continuare. Ei cu minciuna, noi cu adevărul”, a punctat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: