image
Sursa foto: jurnal.md

Platon anunță că-l va acționa în judecată pe Cozer; Prezentatorul Jurnal TV: „Dacă tot mă ameninți, hai vino la Chișinău”

Veaceslav Platon anunță că-l va acționa în judecată pe prezentatorul Jurnal TV Alex Cozer după emisiunea de aseară, unde au fost difuzate informații despre o lovitură pe care o pregătea Platon pentru Maia Sandu înainte de alegerile anticipate.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Platon în acuză pe Cozer de „josnicie”, neagă că ar avea vreo legătură cu cele prezentate în reportaj și spune că îl va ataca în judecată chiar astăzi.

În replică, prezentatorul Jurnal TV afirmă că nu e prima dată când primește amenințări din partea lui Platon și că acestea nu-l sperie.

„După cum ți-am transmis și direct, nu mi-a fost frică de Plahotniuc, nu are deci nici cum să-mi fie de o copie jalnică a sa, care ești tu. Sunt trecut prin ciur și dârmoi cu indivizi alde tine. Nu a funcționat și nu va funcționa niciodată. Eu sper din suflet despre Platon să vorbesc tot mai puțin sau deloc în emisiuni sau alte luări ale mele de poziție. Cei care trebuie să vorbească deja sunt procurorii și instanțele. Alți procurori și altfel de instanțe, total diferite de ce am avut până acum. Sunt mulțumit că, alături de colegi, în calitate de jurnalist, am încercat să-mi fac treaba încă din prima zi în care a fost eliberat de Stoianoglo și i-am urmărit cu atenție „ascensiunea”, împiedicându-l dintr-o serie de atacuri asupra țării și cetățenilor ei. Slava, dacă tot mă ameninți cu judecata, hai vino la Chișinău. Așa ar fi normal, nu? Să te prezinți în fața instanțelor”, a declarat Cozer.

Amintim că aseară, la „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, a fost difuzat un reportaj despre o lovitură care se pregătea înainte de alegerile anticipate pentru PAS și Maia Sandu, în spatele căreia ar sta Veaceslav Platon. Jurnal TV a intrat în posesia unuia dintre calculatoarele ridicate în urma unor percheziții dintr-o casă conspirativă a lui Platon, unde ar fi activat o întreagă fabrică de „trolli” angajați să o denigreze pe Maia Sandu și PAS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: