image
Sursa foto: Andrei Năstase//FACEBOOK

Andrei Năstase, la Jurnal TV: „Se va încerca fraudarea alegerilor și coruperea alegătorilor; Să nu admitem acest lucru!”

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, îndeamnă alegătorii să participe la securizarea votului, întrucât se va încerca fraudarea alegerilor parlamentare anticipate.

Îndemnul vine după ce Comisia Electorală Central a respins ieri solicitarea depusă de Platforma DA privind interzicerea transportării alegătorilor.

„Este de datoria noastră și a celor implicați în aceste procese ca împreună cu observatorii internaționali și naționali să nu admitem ca aceste lucruri să se întâmple. Au mai făcut-o, au mai încercat, nu le-a reușit. Eu îndemn toată lumea să ne mobilizăm atât la vot cât și la securizarea votului nostru. Este foarte important să facem acest lucru și să nu ne uităm numai în Transnistria, zona găgăuză. Peste tot în Republica Moldova se va încerca să se fraudeze, să se corupă alegătorii. Se va încerca să se aducă alegătorii cum a fost în campania de la Chișinău, când s-au adus cu o rețea de taxi”, a menționat Andrei Năstase la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: