image
Sursa foto: Facebook/Constantin Codreanu

Deputatul român Constantin Codreanu, originar din RM, RĂNIT după ce a fost implicat într-un grav accident rutier

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit în urma unui accident rutier produs vineri în oraşul Focşani, România. Parlamentarul se afla în maşina Camerei Deputaţilor care a fost lovită în spate de un autoturism.

În timp ce se afla la semafor, maşina deputatului a fost lovită de o maşină care circula cu viteză. Parlamentarul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

„În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină. În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial”, a menționat Constantin Codreanu într-o postare pe Facebook.

Șoferul care a provocat accidentul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină”, a mai spus Codreanu care a ținut să mulțumească și medicilor din spitalul în care a fost internat.

Deputatul Constantin Codreanu îi reprezintă pe românii cu domiciliul în afara ţării şi se îndrepta către Republica Moldova unde avea mai multe întâlniri oficiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: