image
Sursa foto: Profimedia

Pariul făcut la începutul sezonului de un suporter al lui Liverpool: are cotă 2000 și biletul e "în picioare"

Liverpool s-a calificat în finala UEFA Champions League, după 5-2 la general cu Villarreal în semifinale, și astfel este angrenată pe toate fronturile în acest final de sezon.

Înainte de începerea sezonului, un fan al lui Liverpool a făcut un pariu greu de grezut, pentru care a primit din partea caselor de pariuri o cotă imensă.

Fanul lui Liverpool a pariat că formația antrenată de Jurgen Klopp va pune mâna pe toate trofeele posibile în acest sezon. Pentru pariul făcut în vara anului trecut, suporterul a primit cota 2.000 din partea caselor de pariuri.

Cu numai cinci lire pariate, acesta se poate alege cu peste 10.000 de lire înapoi, dacă predicția sa se va adeveri la finalul acestui sezon.

Astfel, pariorul a mizat înainte de începutul sezonului că Liverpool va cuceri Premier League, Champions League, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. Ultima competiție a fost deja adjudecată de Liverpool, după ce a învins-o pe Chelsea la lovituri de departajare, scor 11-10.

Acum, Liverpool se află la doar două puncte în Premier League, în spatele liderului Manchester City, în timp ce în Cupa Angliei sunt deja în finală, la fel ca în Champions League. Astfel, șansele pariorului cu biletul care are o cotă de 2.000, sunt plauzibile în acest moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: