image
Sursa foto: Profimedia

Tyson Fury vrea să se lupte în fața a 70.000 de fani cu ”Muntele” Bjornsson: ”O să-i arăt despre ce e vorba în box”

Tyson Fury (33 de ani) s-a retras din activitate după victoria de pe 23 aprilie, cu Dillian Whyte, dar este gata să revină în ringul de box pentru o luptă cu ”Muntele” Hafthor Bjornsson (33 de ani).

Hafthor Bjornsson este poreclit ”Muntele” datorită rolului din serialul Game of Thrones, unde l-a interpretat pe uriașul Gregor Clegane. Sportivul a slăbit peste 65 de kilograme în ultimele luni.

Tyson Fury spune că dacă meciul va avea loc, atunci îi va arăta lui Hafthor Bjornsson cum se luptă cu adevărat în ringul de box. Momentan, cele două părți negociază pentru meciul care s-ar putea disputa în fața a 70.000 de fani.

”Ar fi un pic distractiv. Ar fi grozav să intru acolo în fața, să zicem, a 70.000 de fani și să-i arăt despre ce e vorba în box, să-l elimin. Vorbim cu echipa lui în acest moment și cu siguranță este ceva care mă interesează”, a declarat Tyson Fury, pentru Telegraph Sport.

”Muntele” Hafthor Bjornsson spune că s-ar bucura, de asemenea, dacă lupta ar avea loc.

”Știu că sunt în curs de negocieri și discuții, dar nimic nu este complet. Dacă s-ar întâmpla, aș păși bucuros în ring și m-aș lupta cu el. Am spus din prima zi. Când oamenii m-au întrebat: 'Te-ai lupta cu Tyson Fury?', am spus întotdeauna da. Ar fi o mare onoare pentru mine să lupt cu cel mai bun boxer la categoria grea din lume și ar fi o experiență uimitoare pentru mine”, a transmis ”Muntele”.

Până să urce din nou în ring, Hafthor Bjornsson le-a prezentat celor peste patru milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram ”micul dejun al campionilor”. Islandezul a postat o fotografia cu masa sa de dimineață, din care fac parte trei ouă ochiuri, friptură, un bol de cereale cu lapte, un iaurt, fructe și o băutură proteică.

Dieta lui ”Thor” Bjornsson

Mic dejun: file de vită cu conținut scăzut de grăsimi, trei ouă, fulgi de ovăz, iaurt și fructe (afine, căpșuni și banane).

A doua masa: muschi de vită, orez fiert cu supă de pui și spanac.

A treia masă: cod, spanac și cartofi.

Cina: pește, orez și dovlecel.

A cincea masă a zilei: iaurt neîndulcit bogat în proteine, 30 g unt de migdale și fructe de pădure.

”Greutatea mea a fost de 146 de kilograne. În ultimul timp, nu am mai fost 100% dedicat dietei mele sau antrenamentelor. Sunt uman, la fel ca toți ceilalți, așa că am o perioadă în care nu sunt focusat 100% la ceea ce am de făcut.

Este ciudat, pentru că în ultimii 10 ani am fost mereu super-concentrat și motivat pentru că întotdeauna am avut un motiv care m-a făcut să lupt. A fi fără scop în viață mă face să fiu puțin delăsător. Dar, mai apar și astfel de momente în viață, toți trecem prin așa ceva”, a spus Bjornsson, în urmă cu câteva zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: