image
Sursa foto: Getty Images

E de vânzare, dar nimeni nu şi-l permite: PSG i-a stabilit un preţ de vânzare URIAŞ lui Neymar; Barca a dat înapoi imediat

La o zi după ce a anunţat că Neymar poate pleca de la Paris, clubul francez a stabilit şi preţul de la care porneşte licitaţia pentru starul brazilian.

Conform cotidianului Marca, PSG a anunţat cluburile care sunt interesate de Neymar că brazilianul costă 222 de milioane de euro, adică exact atât cât au plătit parizienii celor de la Barcelona în 2017 pentru a-l aduce. Catalanii şi-au exprimat iniţial interesul pentru brazilian, însă preţul este considerat unul uriaş, în condiţiile în care în câteva zile Barca vrea să închidă afacerea Griezmann.

Clubul blau-grana trebuie să plătească clauza de reziliere a francezului, care este în valoare de 120 de milioane de euro. Singurul club care şi-a putea permite suma cerută de PSG este Manchester City, însă cetăţenii au mari probleme legate de fair-play-ul financiar şi sunt ameninţaţi cu excluderea din UEFA Champions League chiar din această vară din acest motiv.

Neymar nu s-a prezentat la reunirea celor de la PSG, care a avut loc luni, iar tatăl său a anunţat că brazilianul va ajunge la Paris săptămâna viitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: