image
Sursa foto: jurnal.md

Tentativă de omor în capitală: Un tânăr riscă 10 ani de închisoare după ce și-a atacat iubita adolescentă cu un cuțit

Un tânăr de 24 de ani, din capitală, riscă până la 10 ani de închisoare după ce și-a atacat iubita, o adolescentă de 17 ani, cu un cuțit, rănind-o în zona feței.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 4 august. Cea care a alertat poliția a fost sora victimei, care a spus că în timp ce se aflau împreună la domiciliu, sora ei a fost agresată de către prieten, fiindu-i cauzate leziuni corporale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul, în vârstă de 24 de ani, a venit în ospeție la prietena lui - o adolescentă în vârstă de 17 ani - și în urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat mai multe plăgi tăiate în regiunea feței. Medicii de pe ambulanță i-au acordat ajutor medical adolescentei, după care fata a fost transportată la spital.

Agresorul, la rândul său, a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Acolo acesta și-a recunoscut vinovăția, spunând că din gelozie și-a atacat iubita.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, iar conform legislației acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Un tânăr riscă până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost reținut de polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru tentivă de omor. Vezi aici motivul și pe cine a agresat: http://politiacapitalei.md/2020/08/11/un-tanar-risca-pana-la-10-ani-de-inchisoare-pentru-tentativa-de-omor/ Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Tuesday, 11 August 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: