image
Sursa foto: Getty Images

Telenovela s-a încheiat. Spaniolii anunţă că Sergio Ramos semnează pe doi ani

Sergio Ramos a ajuns la un acord de principiu pentru prelungirea contractul său cu Real Madrid, pe o perioadă de doi ani, până la 30 iunie 2023, anunţă postul de radio Cadena Ser.

Ramos (34 ani), căpitanul lui Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei, urma să devină jucător liber în vara viitoare, când îi expiră actuala înţelegere cu madrilenii, iar mass-media spaniolă a evocat zilele trecute posibilitatea plecării fundaşului la campioana Franţei, PSG, care îi pregătea un contract pe trei ani, cu un salariu net de 20 milioane euro pe sezon.

Oficialii clubului madrilen i-au propus iniţial o prelungire cu un an a contractului său, însă Sergio Ramos a refuzat. În final, însă, preşedintele Florentino Perez a acceptat să facă o excepţie în privinţa regulii de a nu prelungi contractele jucătorilor trecuţi de 30 de ani, oferindu-i un acord pe doi ani, pe care fundaşul urmează să-l semneze, după ce vor fi puse la punct şi ultimele detalii, subliniază sursa citată.

Sergio Ramos a disputat marţi seara al 178-lea său meci pentru selecţionata Spaniei, nou record european de selecţii, în victoria zdrobitoare obţinută de La Roja în faţa Germaniei (6-0), însă a suferit o leziune musculară şi a părăsit terenul înainte de pauză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: