image
Sursa foto: IGSU

FOTO: Un tânăr din Orhei a căzut într-o fântână cu o adâncime de 27 de metri; A fost necesară intervenția salvatorilor

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din raionul Orhei au salvat o persoană căzută marți, seara, într-o fântână.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:07. Potrivit, informațiilor înregistrate o persoană a căzut într-o fântână în satul Piatra, din raionul Orhei.

La fața locului a descins un echipaj de salvatori pentru efectuarea măsurii de salvare. Angajații IGSU au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a ajuns într-o fântână cu o adâncime de 27 de metri.

Datorită intervenției operative a salvatorilor care a durat mai puțin de 20 de minute, cu ajutorul echipamentul specializat, sinistratul a fost scos la suprafața și preluat de o echipă de medici care după acordarea primului ajutor l-au internat în spital.

La moment viața bărbatului este în afara oricărui pericol. În urma incidentului acesta nu a obținut traumatisme, doar leziuni ușoare. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept, informează IGSU.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 52 de situații de risc.

SS

Noutăţile partenerilor

comentarii: