image
Sursa foto: Getty Images

Suma cerută de Borussia Dortmund în schimbul lui Erling Haaland! Trei cluburi uriașe sunt pe urmele sale

Erling Haaland (20 de ani) este urmărit de cele mai importante echipe din Europa, dar Borussia Dortmund nu vrea să-l cedeze fără o sumă importantă.

Real Madrid, Chelsea sau Manchester City se numără printre echipele intrate in cursă pentru masivul atacant norvegian. Ultima îl vede pe Erling Haaland drept înlocuitorul lui Sergio Aguero, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu gruparea pregătită de Pep Guardiola.

Singura problemă ar putea fi prețul cerut de Dortmund pentru Haaland, cuprins între 120 și 130 de milioane de euro pentru un transfer în vară. Din 2022, Haaland va avea o clauză de reziliere de ”doar” 75 de milioane de euro, iar germanii vor să profite de asta, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Nordicul are cifre impresionante în acest sezon. A reușit să marcheze de 31 de ori în 30 de partide pentru Borussia Dortmund, la care se mai adaugă și opt pase decisive.

110 milioane de euro este cota de piață a norvegianului născut la Leeds, în Anglia, pentru care Dortmund a plătit 20 de milioane de euro în iarna anului trecut, pentru a-l transfera de la Salzburg.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: