image
Sursa foto: IP Hâncești

Accident la Hâncești: O tânără a murit, iar alta internată la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina; Șoferul era beat

Accident cumplit în apropiere de localitatea Mingir, raionul Hâncești. O tânără de 27 de ani a murit, iar alta a ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț. Șoferul automobilului era în stare de ebrietate.

Apelul la 112 a fost făcut azi dimineață, în jurul orei ora 04:50. La fața locului oamenii legii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 31 ani, locuitor al raionului Hâncești, conducând un automobil de model ,,Dayhat Terius”, fiind în stare de ebrietate, a pierdut contolul volanului și a derapat, inversându-se în șanțul din adiacentul traseului.

IP HânceștiIP Hâncești

În rezultatul inversării, pasagera sa, în vârstă de 27 de ani, locuitoare a raionului Hâncești, a decedat pe loc, iar o altă pasageră, în vârstă de 28 de ani, locuitoare a raionului Hâncești a fost transportată cu diverse traumatisme la Spitalul raional Hâncești.

IP HânceștiIP Hâncești

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: