image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, pregătit să semneze contractul vieții! I-a dăruit Georginei cel mai scump inel din lume

Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-a pregătit cum se cuvine înainte de a semna cel mai important contract al vieții sale.

Starul portughez al celor de la Juventus Torino a cerut-o de soție pe Georgina Rodriguez (26 de ani), momentul fiind unul romantic și bine gândit până la cele mai mici detalii.

Jurnaliștii de la The Sun au descoperit și ce fel de logodnă i-a dăruit Cristiano viitoarei sale soții, care a acceptat să devină doamna Ronaldo. Astfel, atacantul a vrut să fie primul și la acest capitol, astfel că a achiziționat cel mai scump inel de logodnă din lume.

662.000 de euro a costat bijuteria, care a lăsat-o fără glas pe superba Georgina.

Georgina Rodriguez este, de aproape patru ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde Georgina lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Au dat ochi în ochi, iar spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”.

După câteva zile, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au întâlnit la un eveniment și de atunci au început o relație.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: