image
Sursa foto: Jurnal.md

Caz tragic la Botanica: O femeie a decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc

O femeie în vârstă de 72 de ani a decedat după s-a aruncat în gol de la etajul nouă al unui bloc situat pe strada Cuza Vodă din Chișinău. Din cauza traumatismelor obținute în urma căzăturii, aceasta a decedat.

Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat astăzi, în jurul orei 15:00, precum că pe strada Cuza-Vodă din municipiul Chișinău, în curte, s-ar afla persoană la sol.

La fața locului, s-a deplasat grupa operativă în plină componență, unde s-a stabilit că o femeie de 72 ani a căzut de la etajul 9 în gol. În urma, leziunilor corporale primite, aceasta a decedat.

Contactată de Jurnal.md, șefa Serviciului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, a precizat că la fața locului au fost audiați vecinii și feciorul, care au declarat că anterior nu au existat careva certuri sau conflicte cu anumite persoane străine.

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, careva urme vizibile de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

Noutăţile partenerilor

comentarii: