image
Sursa foto: thesun.co.uk

Brazilianul Neymar si-a gasit iubita si are voie s-o insele. "Relatia deschisa" prin care fotbalistul e lipsit de obligatii

Fotbalistul brazilian Neymar (28 de ani) tine din nou capul de afis al presei mondene, dupa ce a intrat intr-o relatie cu o cantareata din tara sa natala, cu care se afla intr-o relatie atipica, in care ambii pot avea la un moment dat si alti parteneri.

Vedeta echipei franceze Paris Saint-Germain are o viata personala extrem de agitata, relevanta fiind legatura sentimentala cu marea sa dragoste, modelul Bruna Marquezine, de care s-a despartit de mai multe ori inainte de a aparea ruptura definitiva.

In ultima vreme, s-a spus despre Neymar ca se iubeste cu un alt fotomodel, Natalia Barulich, insa nu e asa. Conform presei din Brazilia, atacantul o are alaturi de mai multe luni pe cantareata Gabily (22 de ani), originara din Rio de Janeiro. Ei s-ar fi cunoscut la inceputul anului, inainte de startul pandemiei, iar Gabily l-ar fi vizitat pe Neymar in mai multe randuri la Paris.

Spectaculoasa este, insa, dezvaluirea potrivit careia Neymar si Gabily au convenit sa aiba o relatie deschisa, ceea ce inseamna ca nu pot fi acuzati de infidelitate, in cazul in care ar avea si alte aventuri erotice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: