image
Sursa foto: rt.com

Rușii au vândut 90% dintre biletele pentru Campionatul Mondial de fotbal

Aproape 90% dintre biletele pentru Cupa Mondială 2018 din Rusia au fost vândute, a spus șeful comisiei de organizare a competiției, Alexey Sorokin, potrivit cotidianului de afaceri Moscow Times.

Oficialul a vorbit la o întâlnire găzduită, la Sochi, de către președintele rus Vladimir Putin, cu privire la stadiul pregătirii Cupei Mondiale.

Potrivit lui Sorokin, fanii au achiziționat deja 2,374 milioane de tichete la cele 64 de meciuri al turneului final, adică 89% dintre biletele disponibile. "Putem deja să spunem că vom avea tribune pline la toate meciurile Cupei Mondiale", a adăugat Sorokin.

Fanii ruși au cumpărat 46% dintre tichete, iar cei străini restul de 54 de procente.

Dintre cei străini, suporterii din Statele Unite, China, Columbia, Mexic și Argentina au cumpărat cele mai multe bilete. SUA și China nu sunt calificate la acest turneu.

Ultima etapă a vânzărilor de bilete a început pe 18 aprilie și va continua până înaintea finalei turneului, pe 15 iulie.

În această săptămână, fanilor le-a fost oferită posibilitatea de a cumpăra personal bilete, birourile speciale fiind deschise în cele 11 orașe gazdă în prima zi a lunii mai. Biletele pot fi achiziționate și prin intermediul site-ului FIFA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: