image

Moarte cumplită la Ungheni: Instructorul unui colegiu, strivit MORTAL în timpul orelor de un tractor, în fața elevilor

Moarte cumplită pentru un bărbat care activa în calitate de instructor la Colegiul Agroindustrial din Ungheni. Acesta a decedat strivit de un tractor după ce a încercat să le arate elevilor cum să pornească vehicolul cu ajutorul manivelei.

Tragedia a avut loc la data de 6 martie curent în timpul orelor de practică de la colegiu. Poliția fiind alertată la ora 10:20 precum că pe teritoriul instituției s-a produs un accident de muncă.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, bărbatul în vârstă de 56 de ani a încercat să le arate elevilor cum să pornească tractorul cu ajutorul manivelei, în lipsa conducătorului auto la volan, cu treapta de viteză cuplată.

„Victima a condiționat pornirea tractorului, iar în timp ce a încercat să-l oprească, acesta s-a tamponat în câteva utilaje agricole, inversându-se, iar în rezultat vehicolul s-a răsturnat peste bărbat. A fost o încălcare a regulilor de securitate privind exploatarea vehiculelor”, a declarat Cristina Vicol.

În urma traumelor primite bărbatul a decedat pe loc, iar cadavrul a fost transportat la Secția Medico-legală Nisporeni pentru a fi supus examinării medico-legale.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Poliția investighează circumstanțele producerii tragediei.

IP UngheniIP Ungheni

Citeşte mai mult despre

comentarii: