image
Sursa foto: jurnal.md

Tudor Deliu se lansează în campanie; „Un om care nu trădează, fapt demonstrat că e alături de un prieten care s-a poticnit”

Tudor Deliu, candidat la alegerile prezidențiale din partea PLDM, s-a lansat azi în campanie în cadrul unui eveniment organizat în localitatea sa de baștină, satul Malcoci, raionul Ialoveni.

Candidatul a promis în calitate de viitor președinte să-și exercite atribuțiile în strictă conformitate cu normele constituționale, să susțină statul de drept, să acționeze ferm pentru refacerea integrității teritoriale a RM și să se consulte cu cetățenii atunci când se va confrunta cu probleme majore.

„Nu voi accepta tulburarea ordinii publice cu acele convoaie de masini cu girofaruri si cu bodiguarzi, deoarece în calitate de președinte eu nu aș vrea sa fiu păzit de cei care m-ar alege în această funcție”, a spus Deliu.

Totodată el a mai promis să-și exercite funcția onest, să combată corupția și să nu se lase influențat cu sume de bani. „Au încercat să mă cumpere. Deliu, însă, nu este mafră, Deliu nu se vinde. Am demonstrat în calitate de deputat că sunt al cetățenilor RM, cei care m-au delegat în organul legislativ. Trăiesc simplu, cu aceleași griji și nevoi ca și toți ceilalți oameni, cunosc viața reală, nu de pe facebook ori din sondaje”, a mai spus candidatul.

La evenimentul de lansare organizat în preajma bisericii din satul Malcoci, pe lingă echipa PLDM, au fost prezenți consătenii candidatului, președintele partidului Vlad Filat, primarii de Leova și Scoreni.

O susținătoare a candidatului, Elena Cojușneanu, locuitoare a satului Malcoci, a menționat că Tudor Deliu este unul din puținii politicieni onești de la Chișinău care merită să ajungă în fotoliul de președinte. „Domnul Tudor Deliu face parte din categoria oamenilor care nu trădează. Însăși faptul că a fostși este alături de un prieten care s-a poticnit demonstrează acest fapt. El nu va da niciodată înapoi, ci va merge înainte”, a spus Cojușneanu.

Un discurs în susținerea candidatului a rostit și liderul PLDM, Vlad Filat.

„Înțeleg că în lupta politică lucrurile funcționează bazându-se pe aparențe, pe emoții, dar vom duce mesajul că țara are nevoie de un președinte competent, curajos, devotat acestei țări. La momentul actual avem nevoie cel mai mult de consolidarea societății, iar Tudor Deliu este un lider care poate să ducă țara unde îi este locul”, a spus președintele PLDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: