image
Sursa foto: poză simbol

Automobil de 550.000 de lei, achiziționat de Consiliul Raional Criuleni; Carp: Îl îndemn pe Țurcan să renunțe la acest lux

Consiliul Raional Criuleni a achiziționat recent un automobil de tip Skoda Superb în valoare de peste jumătate de milion de lei.

Informația a fost făcută publică de către deputatul blocului ACUM Platforma DA și PAS ales pe circumscripția Criuleni, Lilian Carp. În total, au fost alocate peste 770 de mii de lei pentru două mașini, dintre care doar una dintre ele a costat peste 552 de mii de lei.

„Consiliul Raional Criuleni, în loc să rezolve problema gunoiștelor neautorizate, a decis să își cumpere o mașină de peste jumătate de milion de lei”, a menționat Lilian Carp într-o intervenție live, în satul Izbiște, Criuleni, acolo unde, potrivit deputatului, oamenii se confruntă cu o catastrofă ecologică din cauza gunoiului aruncat în locuri neautorizate.

„Îl îndemn pe proaspătul președinte al raionului, Ion Țurcan, să renunțe la luxul acestei mașini și să se ocupe de problema gunoiștei din satul Izbiște, dar și a altora din întreg raionul Criuleni”, a mai spus deputatul Lilian Carp.

Amintim că, la sfârșitul lui martie, Ion Ţurcan, ex-ministru de interne, a fost ales preşedinte al raionului Criuleni, în locul lui Veaceslav Burlac, candidatul PD care a pierdut la alegerile parlamentare în fața lui Lilian Carp.

mașină Criulenimașină Criuleni
mașină Criulenimașină Criuleni
mașină Criulenimașină Criuleni

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: