image
Sursa foto: Getty Images

Arestări în cazul Sala, după distribuirea pozei cu cadavrul fostului fotbalist

O femeie de 48 de ani şi un bărbat de 62 de ani au fost reţinuţi de poliţie pentru distribuirea unei poze de la autopsia cadavrului fostului fotbalist argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie într-un accident de avion, alături de pilotul David Ibbotson. Corpul acestuia din urmă nu a mai fost găsit.

Femeia din Corsham, Wiltshire, a fost arestată şi apoi eliberată pe cauţiune. Conform BBC, Poliţia a solicitat oamenilor să nu mai distribuie poza cu cadavrul "deoarece cauzează şi mai multă suferinţă familiei şi prietenilor lui Sala".

Cel de-al doilea arestat, bărbatul a cărui identitate nu a fost nici ea dezvăluită, este din Calne, Wiltshire, a fost şi el eliberat, dar este investigat în dosar.

După găsirea lui Emiliano Sala în avionul de mici dimensiuni prăbuşit pe 21 ianuarie în Canalul Mânecii, o examinare a corpului a avut loc pe 7 februarie, la Morga din Dorset.

Investigaţia în cazul celor doi a început pe 13 februarie, după ce pe twitter a fost postată o poză. Chiar dacă a fost retrasă repede, difuzarea s-a propagat rapid.

"Dosarul a fost trimis procuraturii săptămâna trecută pentru a se decide dacă acuzaţiile pentru urmărirea penală ar trebui aduse celor doi indivizi aflaţi sub ancheta poliţiei din Wiltshire", a afirmat un reprezentant al poliţiei locale, Gemma Vinton.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: