image
Sursa foto: Getty Images

Ansu Fati abia a preluat numărul 10 la Barcelona, dar impresarul său discută cu Manchester City! Ce plan are Jorge Mendes

La doar 18 ani, Ansu Fati a preluat recent tricoul cu numărul 10 la Barcelona, eliberat de Lionel Messi (34 de ani).

Propunerea a venit din partea conducerii catalane, semn că puștiul-minune de pe Camp Nou este foarte apreciat, fiind văzut ca moștenitorul potrivit al numărului cu cea mai mare greutate din vestiarul echipei, în ciuda vârstei fragede.

Cu toate acestea, fotbalistului născut în Guineea-Bissau îi expiră contractul cu Barcelona în vara anului viitor, iar cele două părți încă nu au ajuns la o înțelegere. Impresarul jucătorului este nimeni altul decât Jorge Mendes, omul care i-a căutat echipă lui Cristiano Ronaldo în această vară, bătând din ușă în ușă pe la cele mai bogate cluburi din lume.

Agentul portughez vrea să obțină de mai mult timp un salariu remarcabil pentru clientul său. Potrivit presei spaniole, Jorge Mendes a discutat în această săptămână cu cei de la Manchester City și le-a propus serviciile atacantului, iar oficialii campioanei Angliei ar fi mai mult decât deschiși să-l ia gratis în vara lui 2022.

Acțiunea lui Mendes este o strategie binecunoscută a impresarilor de fotbal, care își oferă jucătorii altor cluburi pentru a pune presiune pe echipa actuală a clienților lor să le reînnoiască contractul cu o ofertă superioară. Astfel, sunt șanse foarte mari ca Ansu Fati și Barcelona să ajungă curând la o înțelegere, iar fotbalistul să continue pe Camp Nou.

Jorge Mendes, celebrul impresar al puștiului născut în Guineea-Bissau, intenționează să solicite un salariu anual de 10 milioane de euro pentru fotbalistul său, al cărui contract expiră în iunie 2022, scrie Cuatro.

Agentul este conștient de valoarea lui Fati și consideră că merită să fie printre jucătorii cu cele mai mari venituri din lotul lui Ronald Koeman. Jucători precum Coutinho, Busquets, Dembele sau Pique sunt remunerați cu aproximativ 10 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: