image
Sursa foto: Instagram

A venit replica Wandei Nara, după ce a fost dezvăluită "cea mai mare minciună" a ei despre Mauro Icardi

Numele Wandei Nara (35 de ani) a apărut din nou în presa din Spania, după ce o jurnalistă din Argentina a scos la iveală o informație pe care a numit-o "cea mai mare minciună" a ei legată de Mauro Icardi (29 de ani).

Concret, Karina Lavicoli a acuzat-o pe Nara că, în realitate, nu este impresara fotbalistului. Soția lui Icardi i-a oferit, însă, replica și a asigurat că lucrurile stau exact așa cum se știa de câțiva ani buni.

Pe contul său personal de Instagram, Nara a explicat că acuzele lui Lavicoli au fost crezute de public deoarece jurnalista provine din Argentina, țara ei natală. Căsătorită cu Icardi încă din 2014, aceasta a garantat că se ocupă de toate aspectele economice care îl privesc pe soțul său.

"Urăsc că trebuie să apar în public și să dezmint acest lucru, dar în acest caz deja am văzut că s-a scris de mai multe ori în ziarele din Paris și chiar în cele din Italia.

Nu știu cine a spus-o, dar, evident, din moment ce suntem argentinieni, orice informație vine din Argentina este luată de bună. Au spus că nu sunt impresara lui Mauro, dar până în ziua de azi eu am fost singura persoană care s-a ocupat de contractele lui, de șase ani încoace.

Suntem o familie și totul se întâmplă în familie. Da, este adevărat că uneori sunt implicați și alți impresari, dar atunci când ei reprezintă cealaltă parte, nu pe noi.

În cazul nostru, singura persoană care se ocupă de chestiunile economice sunt eu. Îmi petrec timpul citindu-mi numele în articole care nu sunt adevărate și vreau ca lumea să nu uite că sunt mama a cinci micuți", a transmis Wanda Nara, potrivit AS.

Săptămâna trecută, jurnalista Karina Iavicoli declarase că soția fotbalistului lui PSG nu îi este, de fapt, impresară.

”E o minciună că este reprezentanta lui Mauro. Este o poveste bine construită pe care a pus-o cap la cap pentru a-și da importanță, dar când vine vorba de negocieri, nu ea este cea care se așează la masa tratativelor. Asta este o minciună”, a declarat Lavicoli, potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: