image
Sursa foto: Getty Images

Serena Williams a rămas fără câteva trofee de Grand Slam, după o petrecere dată acasă

Serena Williams s-a trezit fără câteva trofee de Grand Slam. Americanca de 39 de ani a dezvăluit recent ce s-a întâmplat.

Într-un interviu cu Stephen Colbert, Serena a fost întrebată unde își ține cele 23 de trofee de Grand Slam, moment în care a dat un răspuns surprinzător.

"Cred că unu, două sau trei lipsesc sau au fost luate. Sincer, cred că am avut o petrecere acasă în urmă cu câțiva ani și cineva a fost prea fericit și nu știu, dar mereu mă întreb. Stai. Oare acolo e unul dintre ele? ... Din fericire, eu nu sunt chiar atât de atașată de lucruri. Știți vorba mea: nu-l poți lua cu tine atunci când pleci pe lumea cealaltă", a spus Serena Williams.

Serena și-a mintit însă ce a făcut cu primul ei trofeu de Grand Slam, pe care l-a câștigat când avea doar 17 ani, la US Open, după o finală cu Lindsay Davenport.

"Pe primul meu trofeu de Grand Slam l-am lăsat acasă la tata la acea vreme. Și i-am spus: 'Ține-l tu pentru că eu o să mai iau unul'. Era vorba de US Open. Sigur că puteam să fac rost de altul.

Nu apuci să le păstrezi pe toate, ți se dă o copie, iar acum ți se dă o copie mai mare. Acum aș spune așa: 'Pot să vă dau eu copia mea mică și să îmi dați voi una nai mare?' Totuși e tare, chiar e foarte tare. Deci nu primești originalul, ci o replică", a spus Serena.

Serena Williams este recunoscută drept cea mai mare jucătoare din istoria tenisului, însă americanca mai are de câștigat un titlu de Grand Slam pentru a o egala pe deținătoarea recordului, Margaret Court, care are 24 de titluri.

Serena a câștigat ultimul ei titlu de Grand Slam în ianuarie 2017, când a învins-o pe sora sa mai mare, Venus, în finala de la Australian Open. La acea vreme era însărcinată în prima lună.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: