image
Sursa foto: Getty Images

Polițistul care l-a arestat pe Rooney a povestit episodul cu lux de amănunte: Vorbea incoerent și era instabil

Wayne Rooney a petrecut câteva ore sub arest în luna decembrie a anului trecut, după ce a forțat intrarea unei încăperi cu acces interzis, din aeroportul Dulles International. La câteva săptămâni de la acest episod, un ofițer de poliție a povestit cum s-a petrecut acest incident.

"L-am abordat pe individ și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Într-o engleză stricată, mi-a spus că a intrat pe o ușă de la subsol, pentru că a crezut că este de fapt un lift", a declarat Wayne Rooney potrivit The Sun.

Ofițerul de poliție spune că lui Rooney îi era foarte greu să se exprime coerent și să se țină pe picioare.

"Domnul Rooney avea un miros puternic de alcool, un discurs incoerent și era instabil pe picioare. El era singur și a fost arestat. În momentul în care l-am arestat, nu a fost în stare să comunice numărul său de telefon", a declarat ofițerul de poliție.

Purtătorul de cuvânt al lui Wayne Rooney spune că episodul a fost de fapt un accident.

"Wayne Rooney a fost arestat în aeroportul Dulles după un lung zbor din Arabia Saudită. În timpul zborului, Wayne a consumat o cantitate mare de pastile de somn, împreună cu alcool", a declarat Wayne Rooney.

Evenimentul s-a produs în 16 decembrie, iar Wayne Rooney a stat închis până când s-a trezit din beție. Acesta a plătit o amendă de 25 de dolari.

Rooney nu este la primul incident de acest fel. În 2017, acesta a fost oprit de poliția din Cheshire, Anglia, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Rooney și-a recunoscut vina atunci și a plătit o amendă de 170 de dolari. În același timp, starul englez a primit o restricție de doi ani de a conduce.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: