image
Sursa foto: digisport.ro

Barcelona a învins Valencia iar Umtiti a marcat prima dată pentru catalani

Barcelona și-a pansat în campionat rănile suferite în Liga Campionilor. Catalanii au învins cu 2 la 1 pe Valencia și au mai făcut un pas către titlu. Barcelona a stabilit și un nou record de invincibilitate în prima ligă spaniolă: 39 de etape la rând fără înfrângere. Vechea performanță aparținea din 1980 celor de la Real Sociedad!

Valencia a început cu mult curaj duelul de pe Camp Nou și Guedes l-a pus la lucru pe Ter Stegen. Barcelona a fost însă cea care a deschis scorul, când Luis Suarez a șutat perfect din pasa lui Coutinho, relatează digisport.ro.

Imediat, Ter Stegen s-a jucat cu nervii fanilor. Germanul din poarta Barcei a pasat greșit, dar în secunda următoare tot el a scos senzațional la execuția lui Rodrigo Moreno, deviată în bară.

Repriza secundă a fost și mai spectaculoasă. Umtiti a făcut 2-0, marcând primul său gol pentru Barcelona, apoi a urmat un festival de ocazii. Messi, Iniesta și din nou Messi au trecut pe lângă gol.

Valencia a redus din diferență dintr-un penalty scos de Gaya și transformat cu emoții de Dani Parejo. "Liliecii" nu au putut mai mult de atât și Barcelona s-a impus cu 2-1.

Catalanii au stabilit un nou record de invincibilitate în La Liga: 39 de etape consecutive fără înfrângere, depășind performanța stabilită de Real Sociedad în sezonul 1979-1980.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: