image
Sursa foto: digisport.ro

Droguri ascunse în trofeul Cupei Mondiale: Cum au fost prinși traficanții

Cupa Mondială din Rusia a creat o adevărată isterie în Argentina, unde marketingul legat de acest eveniment a explodat, iar fanii s-au îngrămădit să cumpere tot felul de suveniruri. De acest lucru a profitat un grup de traficanți de droguri, care a găsit metoda ingenioasă de a ascunde droguri în replici ale trofeului Cupei Mondiale.

Autoritățile din capitala Argentinei, Buenos Aires, au descoperit însă metoda ingenioasă pusă la cale. Șase suspecți au fost reținuți în orașul argentinian Isidro Casanova din regiunea La Matanza Partido. În plus, au fost confiscate două arme și două mașini.

Mai exact, 1,5 kilograme de cocaină au fost introduse în trofeele Cupei Mondiale, iar pe lângă acestea, s-a mai descoperit o cantitate impresionantă de marijuana.

"Condamnările pentru trafic de droguri sunt foarte stricte. Cei care sunt întemnițați trebuie să-și execute sentința. Este foarte important ca ei să fie încarcerați ca să nu revină în afacere", a spus ministrul de interne din Buenos Aires, Cristian Ritondo.

La Mondialul din Rusia, Argentina se află într-o situație dramatică. După două meciuri din faza grupelor, Messi și compania au obținut un singur punct, iar ultimul meci, cel cu Nigeria, devine capital pentru calificarea în optimi. Și în acest caz, Argentina va depinde de rezultatul din celălat meci pentru a ști dacă se va califica.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: