image
Sursa foto: Getty Images

Scandal în vestiarul Argentinei! Pavon i-a dat un pumn lui Mascherano. De la ce a pornit totul

Vestiarul naţionalei Argentinei stă pe un butoi de pulbere, după ce finalista ediţiei trecute riscă să fie eliminată de la Cupa Mondială din Rusia încă din faza grupelor.

Din cauza situaţiei tensionate, lucrurile au scăpat de sub control, iar Cristian Pavon i-ar fi dat un pumn lui Javier Mascherano, unul dintre liderii echipei, după eşecul categoric suferit de "pume" în faţa Croaţiei, scor 0-3.

Dezvăluirea a fost făcută involuntar de Ricardo Caruso Lombardi, un antrenor de 56 de ani, ultima oară la Tigre, care a fost filmat fără să ştie cu un telefon mobil. Imaginile au ajuns în posesia cotidianului Ole şi e de aşteptat ca vorbele tehnicianului să tensioneze şi mai mult atmosfera înaintea meciului decisiv pentru calificare, cu Nigeria.

Potrivit lui Lombardi, scandalul ar fi început la scurt timp după partida împotriva croaţilor. În vestiar, Mascherano i-a reproşat lui Willy Caballero, în termeni nu foarte eleganţi, eroarea de la golul de 1-0, care a dat startul dezastrului argentinian.

Pavon a intervenit în apărarea portarului, cerându-i lui Mascherano să nu-i mai reproşeze acestuia greşeala, însă veteranul vicecampioanei mondiale ar fi avut o reacţie uşor ironică la adresa mai tânărului său coleg. A fost momentul în care atacantul de la Boca Juniors l-a lovit pe "El Jefecito".

Doar intervenţia promtă a celorlalţi jucători a făcut ca totul să nu degenereze într-o bătaie în toată regula. În orice caz, acest episod nu face decât să confirme că dubla campioană mondială se află într-un moment delicat din toate punctele de vedere.

După primele două etape din Grupa D, Argentina are un singur punct şi e pe ultimul loc. Pentru a se califica în optimi, sud-americanii trebuie să câştige ultimul meci, cu Nigeria, însă nu depind doar de propiul rezultat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: