image
Sursa foto: Igor Dodon // Facebook

FOTO // Cum Igor Dodon poartă masca de protecție la biserică

Astăzi președintele Igor Dodon a participat la slujbă la Biserica „Duminica Tuturor Sfinților proslăviți pe meleagurile Moldovei”, din municipiul Chișinău, însă ignorând din nou măsurile de protecție. Președintele pe tot parcursul slujbei a ținut masca de protecție în mână. Dovadă sunt fotografiile postate de către acesta pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon din nou ignoră măsurile de protecție pe timpul pandemiei COVID-19. Acesta a participat astăzi la slujba oficiată de Înaltpreasfințitul Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove Vladimir, la Biserica „Duminica Tuturor Sfinților proslăviți pe meleagurile Moldovei”, din municipiul Chișinău. Igor Dodon atât în lăcașul sfânt cât și în ograda acestuia a stat cu masca de protecție în mână.

dodondodon

„Astăzi, când marcăm ziua canonizării Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, iar Biserica Ortodoxă din Moldova îl prăznuiește pe Sfântul și Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare, am participat la slujba oficiată de Înaltpreasfințitul Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove Vladimir, la Biserica „Duminica Tuturor Sfinților proslăviți pe meleagurile Moldovei”, din municipiul Chișinău. În acest an se împlinesc 28 de ani de la canonizarea lui Ștefan cel Mare și 563 de ani de la înscăunarea Marelui Domnitor al Moldovei. Ștefan cel Mare a fost un apărător și promotor al religiei creștine și un mare ctitor de lăcașuri sfinte”, scrie președintele pe pagina sa de Facebook.

dodondodon

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: