image
Sursa foto: Profimedia

400 milioane de € buget, zero gânduri pentru un nou atacant! Planul lui Real Madrid pentru mercato-ul din vară

Real Madrid a fost lăsată cu ochii în soare recent, după ce Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat prelungirea contractului cu PSG.

Totuși, campioana Spaniei a cucerit două trofee în sezonul recent încheiat, iar Eduardo Camavinga (18 ani) a fost singurul fotbalist care a venit pe Santiago Bernabeu contra cost. Astfel, Real Madrid are un buget imens de transferuri pentru ediția următoare, estimat la 400 de milioane de euro.

Însă, chiar și în aceste condiții, "albii" nu plănuiesc să aducă niciun atacant nou vara aceasta. Era de așteptat ca Real Madrid să cumpere o rezervă pentru Karim Benzema (34 de ani), deoarece variantele actuale, Mariano Diaz (28 de ani) și Luka Jovic (24 de ani), nu au fost cele mai eficiente.

Conform site-ului spaniol COPE, Real Madrid nu va aduce un alt nouar la echipă nici în cazul în care se va despărți de dominican și de sârb.

În schimb, dacă Benzema va rămâne singurul atacant din lot, rezerva sa ar urma să fie Borja Mayoral (25 de ani), care va reveni în lot după împrumutul la Getafe.

De asemenea, Real Madrid nu va transfera nici atacanți de bandă, deși a renunțat la serviciile lui Gareth Bale (32 de ani).

Potrivit jurnalistului Santi Aouna, în atenția celor de la Real Madrid a intrat mijlocașul croat al celor de la Rennes, Lovro Majer. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a impresionat după ultimele sale evoluții în Ligue 1, iar câștigătoarea UEFA Champions League crede că acesta poate fi înlocuitorul perfect pentru conaționalul Luka Modric.

Madrilenii nu sunt însă singurii interesați de Majer, iar PSG, Atletico Madrid și Leipzig și-au exprimat și ele interesul pentru serviciile fotbalistului celor de la Rennes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: