image
Sursa foto: Getty Images

Inter pare resemnată cu plecarea lui Lautaro Martinez la Barcelona. Pe cine vrea să aducă în loc

Inter şi-a stabilit ţintele pentru perioada de transferuri din vară în cazul în care îl va pierde pe Lautaro Martinez. Atacantul argentinian este dorit de Barcelona, iar spaniolii nu vor ezita să achite clauza de reziliere în valoare de 111 milioane de euro.

Gruparea milaneză vrea să aducă tot un atacant din Anglia după ce Romelu Lukaku a fost o achiziţie de mare succes. Anthony Martial şi Pierre-Emerick Aubameyang sunt consideraţi înlocuitorii ideali pentru Lautaro Martinez.

Martial a marcat 14 goluri pentru United în acest sezon, dar nu a devenit titular pe Old Trafford din cauza inconstanţei sale.

Aubameyang este căpitanul lui Arsenal, dar nu pare dornic să-şi prelungească contractul cu tunarii deoarece echipa este departe de a-şi asigura prezenţa în UEFA Champions League, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimele 3 sezoane.

Nerazzurrii îl au pe listă şi pe atacantul lui RB Leipzig, Timo Werner, dar germanul pare mai aproape de un transfer la Liverpool.

Fost manager la Chelsea, Antonio Conte a adus 5 jucători din Anglia până acum Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Christian Eriksen, Ashley Young şi Victor Moses.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: