image
Sursa foto: marca.com

Motivul pentru care Lopetegui a ales să fie urât de spanioli

Fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui, va încasa şase milioane de euro pe an la Real Madrid, unde l-a înlocuit pe francezul Zinedine Zidane.

Conform "El Confidencial", salariul lui Lopetegui la Real este dublu faţă de cel pe care acesta îl primea din partea Federaţiei Spaniole de Fotbal, însă este inferior cu patru milioane de euro celui pe care madrilenii i-l plăteau lui Zidane, anunță digisport.ro.

Zidane a luat prin suprindere lumea fotbalului când şi-a anunţat demisia, luna trecută, la doar câteva zile după ce câştigase pentru al treilea an consecutiv Liga Campionilor.

Cel mai bine plătit antrenor al momentului în fotbalul european este Pep Guardiola, care încasează 22 de milioane de euro pe an la Manchester City, în timp ce Jose Mourinho primeşte 18 milioane euro pe an de la rivala Manchester United.

În Primera Division sunt doi antrenori cu salarii mai mari decât al lui Lopetegui: Diego Simeone, care câştigă 14 milioane de euro pe sezon la Atletico Madrid, şi Ernesto Valverde, plătit cu 12 milioane de euro pe an la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: