image
Sursa foto: jurnal.md

Lilian Carp va depune o interpelare la Procuratura Generală privind construcția Arenei Chișinău

Astăzi în cadrul unui briefing, deputatul PAS, Lilian Carp a menționat că va depune o interpelare la Procuratura Generală deoarece, construcția Arenei Chișinău a fost demarată cu mari încălcări.

Lilian Carp va depune o interpelare la Procuratura Generală pentru a verifica dacă cele trei etape în construcția Arenei Chișinău au fost respectate: întocmirea unui studiu de fezabilitate, planul urbanistic zonal, dar și studiile geologice.

„Acest obiect a fost construit repede cu mari încălcări de la legislația în vigoare, fără a lua în considerație câțiva pași care sunt prevăzuți de legislația privind construcția unor asemenea obiective. Prima este propriu zis este studiul de fezabilitate, acest lucru lipsește, iar răspunsul pe care l-am primit de la niminsterul economiei adevărește că nu a existat niciun studiu de fezabilitate, doi nu a existat planul urbanistic zonal în care să fie indicat foarte clar căile de acces, studiile geologice, ca să cunoaștem costul propriu zis a acestei construcții. Voi face o interpelare la procuratură, pentru a vedea dacă aceste etape în privința demarări proiectului au fost respectate, iar cei vinovați să fie trași la răspundere”, a declarat deputatul PAS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: